artikler-online.dk

Beskrivelser og artikler om alt.

artikler-online.dk - Beskrivelser og artikler om alt.

Den rette gave til barnedåbe

Hvad er den rette gave til barnedåben? Det spørgsmål er der helt sikkert mange familier der har spurgt sig selv, efter de har modtage invitationen til dåben af familiens nye medlem.

Det er den første gave man giver og skal den så målrettes til forældrene, til barnet eller hvordan skal man prioritere.

Det mest normale er at give barnet en dåbsgave, som det kan få glæde af. Enten med det samme eller over tid. Føler du at forældrene ligeledes fortjener noget, har du altid mulighed for at give en værtindegave.

Men husk, det er barnets fest selvom det ikke forstår det store af festen og derfor skal dåbsbarnet selvfølgelig have en dåbsgave.

Når du skal finde den rette dåbsgave, er det meget afgørende om det er til en dreng eller pige. Vi har derfor set nærmere på, hvilke muligheder der er for begge køn.

Det skal nævnes, at mange gavetyper appellerer til både drenge og piger. I disse tilfælde handler det mere om at vælge den rette farve eller motiv på gaven.

Dåbsgave til ham

Skal du glæde en lille dreng, så vil et drenget motiv være på sin plads. Det kunne være en blå babycykel, en sparebøsse med traktor som motiv, eller en sødt abe legetøj.

De fleste børn er faktisk glade for aber, hvilket vækker lidt omtanke. Måske er det fordi vi nedstammer fra aberne, at det ligger så dybt forankret i os.

Dåbsgave til hende

At mere pigede dåbsgaver til hende, vil specielt smykkeskrin, smykker og en holder til den første tand, alle tre være oplagte muligheder.

Der går ikke mange år, før man begynder at kunne se forskellene i piger og drenges væremåde og interesser. Dåbspigen vil derfor hurtigt blive glade for de smykker eller det skrin, du måtte give hende.

De alsidige muligheder

Nu er der som nævnt, en lang række muligheder, der vil appellerer til både piger og drenge. Af disse kan man nævne følgende:

  • Børnebestik
  • Legetøj
  • Fotorammer -og album
  • Dåbsrør
  • Dåbstavle

Alle disse muligheder vil vække glæde hos dåbsbarnet og i disse tilfælde, handler det i højere grad om at vælge det rigtige motiv og farver.

De fremstilles nemlig i mange varianter, så du har gode muligheder for at finde noget, der vil glæde enten ham eller hende.

Skulle du være interesseret i disse former for dåbsgaver, har du gode muligheder for at finde det, ved at besøge denne side. Der er et bredt udvalg og mange varianter.

Category: Dåbsgaver