artikler-online.dk

Beskrivelser og artikler om alt.

artikler-online.dk - Beskrivelser og artikler om alt.

Hulmursisolering – en god investering

Bor du i et hus uden hulmursisolering, vil det være en yderst god investering. Det vil dels sænke din varmeregning betydeligt og del øge husets værdi. Så selvom det kan virke som en lidt dyr investering, vil den hurtigt have tjent sig selv hjem igen.

En hovedregel er, at der går mellem 1-3 år før at hulmursisolering har tjent sig selv hjem igen, på lavere varmeregninger. Om der lige går 1 eller 3 år, afhænger af flere faktorer. Det kunne være faktorer som husets størrelse og bygningskvalitet, ligesom opvarmningsformen spiller en væsentlig rolle.

Dertil kommer at din boligs værdi stiger betydeligt, efter du har fået lavet hulmursisolering. Det gør den af flere årsager. Risikoen for kondens og skimmelsvamp minimeres, huset vil have mindre træk, ligesom mindre energiforbrug også vil komme en køber til gode.

Så hulmursisolering er kort sagt en glimrende investering, der kan spare dig mange penge og samtidig give dig en række andre fordele.

Ikke mindst er det et miljøvenligt og energibesparende initiativ, hvilket bør tiltale alle danskere. Specielt i disse tider, hvor der er behov for at tænke på miljøet og spare penge.

Hulmursisolering af lejlighed?

Der findes mange dygtige firmaer, der er klar til at hjælpe dig og udføre god hulmursisolering, i god kvalitet. Det kan være svært at vide om man skal lave hulmursisolering, hvis man bor i lejlighed. Specielt hvis man blot har lejet sig ind.

Det vil i givet fald, i langt de fleste tilfælde, være godt at få lavet hulmursisolering. I særdeleshed hvis det er en gammel lejlighed, hvor man har svært ved at holde på varmen og hvor det trækker markant.

Så er spørgsmålet bare om hulmursisolering af lejligheden kan ske af en selv, eller om man skal få overtalt udlejeren. Det vil uanset hvad, være en god idé at tale med ham om muligheden og få fundet en løsning.

For det vil i høj grad komme udlejeren og hans lejere til gode, via mindre varmeregninger og bedre forhold i lejlighederne.

Category: Isolering